ГоловнаCуспільство

Донорство – добра справа. Цим повинна займатись кожна здорова людина: донори Biopharma Plasma Дніпро

12 квітня в Biopharma Plasma Дніпро пройшов вже традиційний для донорського центру плазми партнерський день підтримки донорства «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Цього разу в плазмацентр завітав новий партнер «ECO&PIZZA» - компанія, що добре відома своїми екологічними ініціативами та пропагандою здорового способу життя. Вперше «ECO&PIZZA» пригостила донорів смачною піцою, висловлюючи їм свою підтримку та вдячність. Про це розповіла керівник центру Biopharma Plasma Дніпро Ірина Кільчинська.

Донори плазмацентру поділилися, як приєднались до донорського руху і відосяться до акцій Biopharma Plasma Дніпро.

У свою чергу, один з донорів плазми Biopharma Plasma Дніпро розповів, що сьогодні в нього вже 4 донація, а на «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» потрапив вперше. І це круто: «Про плазмацентр розповідаю друзям та по можливості намагаюсь залучати їх. У наступний раз до мене приєднається дочка», - розповів він.

Марія, донор плазми Biopharma Plasma Дніпро додала: «Про традицію проведення «ДОБРИХ ПОНЕДІЛКІВ» не знала, але це дуже приємно і не очікувано. «Донорство – це дуже добре діло і цим повинна займатись кожна здорова людина, в цьому немає нічого важкого. Якщо це комусь допоможе, я буду тільки рада».

Марина, новий донор Biopharma Plasma Дніпро, поділилась своїми враженнями: «Сьогодні я на донації плазми вперше і потрапила на такий дивовижний захід – це вражає і підтримує мене в правильності рішення стати донором. «Я знаю про важливість донорства не з чужих слів – мій синочок важко хворів… Тепер я хочу щоб частина моєї крові, а саме плазма, допомогла створити ліки для таких дітей і тому я з готовністю віддаю її благочинно на проект «Допоможи онкохворій дитині». Всі, кому небайдужі дитячі долі, закликаю – приєднуйтесь! Розповім про цей центр в себе на роботі і, впевнена, що наступного разу прийду вже не одна».

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00щодня, крім неділі.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, які готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook