ГоловнаCуспільство

Третій етап реконструкції парку ім. Писаржевського: що вже зроблено

Третій етап реконструкції парку ім. Писаржевського: що вже зроблено

14 квітня у Дніпрі презентували третій етап реконструкції – меморіальної частини – парку ім. Писаржевського. Наразі тут проводять підготовчі роботи для укладання кабелів освітлення, створення системи дощової каналізації, частково зроблена головна алея, яка веде до могили Льва Писаржевського, підготовлено основу для будівництва дитячого майданчика тощо. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради

«Ця частина матиме історико-меморіальну тематику. Її осередком буде місце спочинку видатного науковця Льва Писаржевського, який заснував у Дніпрі більшість вищих навчальних закладів. Його могила розташована безпосередньо на алеї. Також тут передбачено створення зон відпочинку, місць для прогулянок, дитячого майданчика, а також виключно дитячого кафе. Додатково тут проведуть озеленення території», – розказав заступник директора з благоустрою КП «Міська інфраструктура» ДМР Валерій Скляр. 

Також він додав, завершити капітальний ремонт третьої черги – меморіальної частини парку – планується восени цього року. А у 2022-му виконають четверту чергу – зону відпочинку «Сосонки». Загалом це коштуватиме 25 млн грн.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook