ГоловнаCуспільство

Без втрат води і зі стабільним тиском: що дасть масштабний ремонт на центральному водогоні у Дніпрі

Без втрат води і зі стабільним тиском: що дасть масштабний ремонт на центральному водогоні у Дніпрі

22 квітня у Дніпрі проводяться планові аварійно-відновлювальні роботи на великому центральному водогоні, що проходить від Кайдацької насосно-фільтрувальної станції до ж/м Перемога-6. У зв’язку з цим на весь день відключено водопостачання на частині правого берега Дніпра, яка прилягає до набережної. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

Вулиця Набережна Заводська (у районі Старого мосту) – одна із семи локацій, де одночасно проводять ремонтні роботи. 

«Аварійна бригада працює тут від самого ранку. Вже вирізано пошкоджену ділянку з тріщиною. Наразі проводяться зварювальні роботи на трубопроводі щодо улаштування відповідної сталевої 30-сантиметрової вставки. Загалом такі ж роботи одночасно проводяться й на інших точках ремонту. Після завершення не буде витоків води, наші абоненти матимуть стабільний тиск, а відтак – якісне водопостачання», – зазначив інженер інспекції по контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради Владислав Павленко. 

Начальник зміни дільниці № 7 КП «Дніпроводоканал» Юрій Лящевський, який працює на згаданій локації, підкреслив: «Замінюємо аварійну ділянку труби, яка піддалася корозії. Забезпечені усім необхідним обладнанням, тому нічого не заважає якісно зробити ремонт». 

Після завершення робіт воду планують включити опівночі, а цілковито відновити водопостачання – до 09:00 двадцять третього квітня.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook