ГоловнаCуспільство

Вже майже 500 відеозаявок надіслали на обласний конкурс талантів «Z_ефір»

Вже майже 500 відеозаявок надіслали на обласний конкурс талантів «Z_ефір»

За півтора місяці на талант-фест «Z_ефір» надійшло майже 500 конкурсних робіт. Свої таланти показують 7 тисяч юних вокалістів, музикантів, танцюристів та артистів оригінального жанру. Про це розповіла заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб. 

«Обдаровані діти з усієї області поспішають взяти участь у нашому грандіозному фесті. Це великі творчі колективи і соло-виконавці. Різнобарв’я талантів», – поділилася Ольга Горб. 

Найбільш популярні серед конкурсантів – танцювальна та пісенна номінації. 

«Радіємо і цирковим виступам, театральним постановкам, пісочній анімації, воркауту. Фантазію не обмежуємо», – додала Ольга Горб. 

Подавати заявки запрошують мешканців Дніпропетровщини 5-16 років. 

«Вже не перший рік беремо участь у «Z_ефірі». Раніше доходили до фіналу. Цього року плануємо перемагати! Підготували модерновий номер. У ньому танцюють 25 дітей», – розповіла керівник хореографічного ансамблю «Восторг» зі Слобожанського Вікторія Єрємєєва. 

Фестиваль проходить у два тури. Перший – онлайн. Подати заявку можна до 21 травня.

Для цього потрібно завантажити IGTV-відео з виступом на власній сторінці в Instagram. У коментарях – вказати свої ім’я та прізвище, жанр та вік. А ще – підписатися на сторінку «Z_ефір» та заповнити анкету

Журі оцінить ролики за 10-бальною шкалою. Визначить найкращих у чотирьох номінаціях за двома віковими групами. Вони візьмуть участь у другому турі талант-фесту восени. Гала-концерт з нагородженням переможців відбудеться у грудні. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook