ГоловнаCуспільство

Ексклюзивне, смачне і натуральне: донорів Biopharma Plasma Дніпро пригощали морозивом від ТМ «Мушкетер» (ФОТО, ВІДЕО)

Biopharma Plasma Дніпро входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України, є ініціатором багатьох соціальних заходів, акцій, проектів та конкурсів, що мають на меті підтримку та популяризацію донорства та піднесення його престижу в Україні на новий рівень. Але на цьому плазма центр не зупиняється і продовжує дивувати. Сьогодні донорів плазми пригощали смачним морозивом, тим самим висловлювали їм подяку. 

«До донорської сім'ї Biopharma Plasma Дніпро приєднався новий партнер ТМ «Мушкетер». Саме вони пригощали  донорів смачним морозивом та донори йдуть від нас з гарним  настроєм», - розповіла медичний директор Biopharma Plasma Дніпро Ксенія Посунько.

Тетяна Жирова, заступник  директора з громадських зв'язків ТМ «Мушкетер» зазначила, що IZI - ексклюзивне, смачне і натуральне морозиво, яке підійде усім.  

«Більше 20 років ТМ «Мушкетер» відома як найбільший виробник морозива, сира, глазурованих сирків і десертів в Україні. На початку літа «Мушкетер» презентував  нову лінію морозива під назвою IZI, яке представлено ексклюзивно в АТБ. Сьогодні ми презентуємо нову IZI в Biopharma Plasma Дніпро. Хочемо, щоб саме донори спробували його першими. Це ексклюзивне, смачне і натуральне морозиво, до складу якого входять тільки натуральні продукти, з цільними шматочками фруктів, ягід та солоної карамеллю, що тягнеться. Таким чином, висловлюємо подяку донорам за те, що вони роблять. Вони роблять величезну добру справу, вони великі молодці і гідні похвали. Тому ми хочемо їх сьогодні порадувати», - розповіла вона.

Тетяна Жирова також додала, що в Дніпрі працює доставка готових страв і фермерських продуктів від «Мушкетер», і зауважте, що всі страви готують тільки під Вас, з урахуванням всіх Ваших побажань.

Biopharma Plasma Дніпро (ТОВ «Дніпро-Плазма»)

пр. Богдана Хмельницького, 17.

Працює з 8:00 до 16:00 щодня, крім неділі.

Запис на донацію за тел. 067 155 4828, 063 528 6336

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook