ГоловнаCуспільство

По вул. Калиновій у Дніпрі триває капремонт теплової мережі

По вул. Калиновій у Дніпрі триває капремонт теплової мережі

Активна підготовка до опалювального сезону у Дніпрі. По місту продовжують капітальні ремонти теплових мереж. Робота кипить в районі житлових будинків 94, 96, 98, 100 що по вул. Калиновій. Там капітально замінять півкілометри труб опалення. Зрання і до вечора працюють на ділянках по чотири бригади та п’ять одиниць спецтехніки: 2 крани, 2 екскаватори та трубовоз. Капітальний ремонт тепломережі не робився майже півстоліття, – повідомляють представники «Теплоенерго». Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

 «Тут замінюють труби діаметром 630 мм. Ця ділянка у 500 метрів бере 70 відсотків потужності котельні, що недалеко (вул. Калинова, 87-Ж, – ред). Завершимо ремонт за два тижні. Нові труби заізолюють, обов’язково перевірять на міцність (так зване гідровипробовування) і тільки після перейдуть до благоустрою – асфальтування та прибирання території», – сказав старший майстер ділянки Віктор Дадіверін. 

Такі роботи дозволять у майбутньому опалювальному сезоні уникнути тепловтрат, а також мешканці отримуватимуть якісне опалення. 

«Від мера Дніпра Бориса Філатова у нас стоїть завдання: надавати людям якісне тепло. Капремонтів тут не було з 1972 року, відтоді, як запрацювала котельня (по вул. Калиновій, 87-Ж). Крім того, у котельні також проведений капремонт: встановлено нові котли та насоси», – розповів директор КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради Андрій Клименко. 

Подякувала за ремонт і мешканка будинку 98, що по вулиці Калиновій Олена Саводєєва: «Ми звернулися до міського голови Бориса Філатова із проханням заміни труб опалення саме біля цих будинків і одразу до нас приїхали. Чекаємо вже на новий опалювальний сезон».

 У КП «Теплоенерго» діляться: у АНД районі замінено більше 4-х кілометрів трубопроводів опалення: по вулицях Батумська, Янтарна та Осіння, також на Донецькому шосе. Ще роботи кипіли на житломасиві Північному (вул. Семафорна), вул. Богдана Хмельницького, 16 тощо.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook