ГоловнаCуспільство

Дуже рада, що в галереї ресторану MUR MUR bar пройшла виставка малюнків дітей, небайдужих до порятунку життів, - донор Biopharma Plasmа Дніпро

Минулого тижня в галереї ресторану MUR MUR bar завершилася виставка дитячого малюнка «Донор очима дітей». Це були роботи маленьких учасників конкурсу, який проводився в Biopharma Plasmа Дніпро. (Посилання на новину виставці). Донор, мама юного небайдужого художника, Інна Симчіч розповіла про те, що донорство - життєве кредо всієї її сім'ї і навіть маленького сина. Про це вона розповіла після своєї вже 13 донації.

«Мій син - творча дитина, він завжди небайдужий до того, чим займаються його батьки. Я і мій чоловік є донорами Biopharma Plasmа Дніпро. Сьогодні у мене 13-а здача плазми. Моя дитина завжди є активним учасником конкурсів, який проводить плазмацентр. Він захоплюється малюванням, на одній з перших своїх картин мій син написав: «Моя мама і мій тато - донори, вони дарують життя. Тому, що донорство - це круто». Мені дуже приємно, що дитина підтримує маму і тата донорів, ми раді тому, що в центрі Biopharma Plasmа Дніпро проходять цікаві акції та конкурси. Сьогодні ми дізналися, що ще одна робота мого сина представлена в галереї ресторану MUR MUR bar. Дуже добре, що проводяться такі виставки в яких беруть участь діти, які небайдужі до порятунку життів», - поділилася донор.

Інна Симчіч зазначила, що обов'язково відвідає з сім'єю ресторан, в якому представлена робота її сина, і з'їсть піцу. Тим більше, що в рамках проекту «Добрий понеділок» ресторан MUR MUR bar пригостив донорів лимонадом і надав знижку 50% на особливу піцу. 

Довідка.

Донорство плазми є не тільки благородною справою, а й корисним для самого донора:

  • Відбувається очищення і відновлення організму;
  • Плазмаферез - профілактика інфарктів та інсультів;
  • Донорство плазми - постійний контроль здоров'я і мотивація до здорового способу життя;
  •  Донори плазми за статистикою живуть на 5 років довше.

Донорство плазми вигідно для донора:

  • Грошова компенсація за донацію становить від 276 грн;
  • Працює бонусна програма до кінця 2021 року для кадрових донорів: +300 грн за кожну 3 і 6 донації, та +600 грн – за дев’яту;
  • Акція «Приведи друга» - 100 грн за кожного нового донора;
  • Безкоштовні аналізи на ВІЛ, гепатит В і С і 22 показники крові (Такий комплекс обстежень вартує більше 2500 грн);
  • Консультація досвідченого терапевта;
  • Донор має 2 додаткових оплачуваних вихідних, згідно із законодавством.

Гарна доброзичлива атмосфера, 100% безпечність процедури в цьому медичному закладі європейського зразка чекають на нових донорів плазми крові.

Контакти:

Biopharma Plasma Дніпро

м Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17

ПН-СБ - 7:30 -16: 00

колл-центр: 0800 600 003; 067 155 4828.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook