ГоловнаCуспільство

Краса золотого віку: у Дніпрі відбувся конкурс «Пані літо»

У міському територіальному центрі в Індустріальному районі Дніпра відбувся конкурс краси для жінок золотого віку «Пані літо». Шість жінок демонстрували таланти: хтось заспівав, хтось танцював та розказував гуморески. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Наймолодшій учасниці сьогодні 67 років. Наймудрішій – 75. Конкурсантки дуже гарні та талановиті, вони залюбки беруть участь у різноманітних творчих заходах, які ми проводимо», – розповіла заступниця директора, начальниця відділу комунальної установи «Дніпровський міський територіальний центр соціального обслуговування» Вікторія Бабанська. 

Конкурсантка Юлія Савелєва каже, що дуже скучила за такими заходами на карантині, а зараз має гарну нагоду весело провести час та зустрітися з подругами: «Сьогодні свято присвячено нам, жінкам. Я дуже задоволена, що беру участь у цьому конкурсі, бо можу показати себе та побачити, як танцюють та співають наші дівчата. Під час карантину ми всі сиділи вдома і нарешті є можливість зустрітися та взяти участь у такому заході». 

На конкурсі перемогла дружба: кожна конкурсантка отримала почесний титул.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook