ГоловнаCуспільство

Секретар Дніпровської міської ради взяв участь у відкритті нової лінії виробництва на «Дніпрометизі»

Секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара взяв участь у відкритті нової лінії на ПАТ «Дніпрометиз». Тут запрацював цех з виготовлення панельних огорож. Раніше такого виробництва на підприємстві не було, його побудували майже з нуля. 

Про це повідомили у пресслужбі Дніпровської міської ради.

Під час відкриття гості заходу ознайомилися із роботою заводу та побачили, як працює нова лінія.

«Виробництво на «Дніпрометизі» розширюється: раніше тут виробляли сировину – проволоку, а тепер це будуть готові паркани. Їх можна буде використовувати для огорожі шкіл, дитячих садочків, у народному господарстві. Також завдяки цьому з’являються нові робочі місця. Дніпро стає більш технологічним. Міська влада завжди підтримує бізнес, сприяє у питаннях, які стосуються землевідведення, видавання дозвільних документів і т. д. Ми розуміємо, наскільки бізнес важливий для міста», – зазначив Олександр Санжара.

Як розповів директор ПАТ «Дніпрометиз» Олександр Якушев, це перше подібне виробництво у Дніпрі.

«Сьогодні ми відкрили нову ланку – виробництво панельних огорож. Це єдиний цех у Дніпрі, де виробляють таку продукцію, і єдиний в Україні, де виробляють такі огорожі європейської якості. Продукцію реалізовуватимуть на українському ринку та в Європейському Союзі. Планований обсяг виробництва до 600-800 тонн панелей на місяць», – додав Олександр Якушев. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook