ГоловнаCуспільство

​Сервіс, що поруч: центри обслуговування клієнтів працюють незалежно від місця реєстрації

​Сервіс, що поруч: центри обслуговування клієнтів працюють незалежно від місця реєстрації

Сервіс, що поруч: центри обслуговування клієнтів працюють незалежно від місця реєстрації

ДТЕК Дніпровські електромережі розвиває сучасний клієнтський сервіс – зручний та доступний для мешканців області. Наразі більшість послуг клієнти можуть отримати через дистанційні та онлайн канали: чат-боти Viber та Telegram, сайт компанії, офіційні сторінки Facebook та Instagram, кол-центр. Центри обслуговування клієнтів працюють за європейською моделлю та надають послуги клієнтам незалежно від місця реєстрації. Такий підхід дозволяє обирати найбільш зручний центр для отримання послуг – за доступністю місця розташування або рівнем завантаженості фахівців.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Усі наші 28 центрів обслуговування наразі працюють без прив'язки до місця проживання клієнта. Мешканці області можуть звертатися до будь-якого зручного відділення. Незалежно від того – побутовий чи юридичний клієнт і де відкрито його особовий рахунок», – розповів генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

Всі центри обслуговування клієнтів працюють за попереднім записом. Для того, щоб отримати послугу, потрібно попередньозаповнити форму на сайті. Потім обрати зручний центр й час візиту та отримати підтвердження про реєстрацію. Обслуговування клієнтів відбувається з дотриманням всіх необхідних протиепідемічних заходів.

Разом з тим, компанія постійно працює над покращенням сервісу – розвиває онлайн та інші зручні для клієнтів канали обслуговування. Так, в ДТЕК Дніпровські електромережі цілодобово працюють дистанційні канали: сайт, оновлені чат-боти Telegram або Viber, офіційна сторінка Facebook та номери кол-центру (056/066/067) 790-99-00.

За допомогою цих інструментів клієнти можуть передати покази лічильника, дізнаватися про планові та аварійні відключення електроенергії тощо. Крім того, клієнти компанії через онлайн сервіси можуть укласти та внести зміни до договору на розподіл електроенергії, оформити заяву на приєднання до мереж або збільшення потужності (детально – у ВІДЕО). А ще – вирішити питання щодо заміни та роботи приладів обліку.

ДТЕК Дніпровські електромережі рекомендує клієнтам обмежити відвідування центрів та користуватися дистанційними сервісами. Радимо звертатися до центрів обслуговування клієнтів у тих ситуаціях, коли необхідна особиста присутність, наприклад: обслуговування приладів обліку.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook