ГоловнаCуспільство

У всіх районах Дніпра капітально ремонтують ліфти (ФОТО)

У Дніпрі взялися за капітальні ремонти ліфтів у всіх районах міста. Загалом у 2021-му оновлять 38 підйомників на 44 млн грн. Більшість з них не бачили капремонту декілька десятків років. Станом на початок серпня вісім ліфтів уже ремонтують, про це розповів представник департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Єгор Худяков.

Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

«До міської ради зверталися мешканці будинків, де цього року ремонтують ліфти. Дуже важливо, аби підйомники, якими містяни користуються щодня, були безпечними. Тому у цих 38 випадках вирішили повністю замінити ліфтове обладнання, а не лише провести поточний ремонт», – зазначив Єгор Худяков. 

Капітально ремонтують ліфт по вул. Гладкова, 6. Тут капремонт не проводився 25 років.

За словами представника ліфтової компанії Єгора Шевченка, через зношеність механізмів підйомник уже не був цілком безпечним.«У цьому ліфті ми замінюємо електрообладнання, механічні частини, кабіну. Зараз підключаємо проводку. Залишилось налагодити роботу ліфта та його запустити. Після ремонту він має 5 років гарантії, але працюватиме без нарікань щонайменше 20 років», – зазначив Єгор Шевченко.На вул. Гладкова ремонт ліфта планують закінчити через 2 тижні.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook