ГоловнаCуспільство

Новопризначена Генконсулка Німеччини Таня Байєр розпочала дипломатичну роботу зустріччю з мером Дніпра Філатовим (ФОТО)

5 серпня міський головаДніпра Борис Філатов провів зустріч з Генеральною консулкою ФедеративноїРеспубліки Німеччина Танею Байєр. Для новопризначеної дипломатки це – першаофіційна зустріч на посаді. Сфера її діяльності – п’ять східних областейУкраїни.

Про це повідомляєпрес-служба Дніпровської міської ради.

«Дякую за цей візит.Прекрасно, що нам вдалося провести особисту зустріч, тим паче, коли винещодавно обійняли цю посаду. Ми дуже добре спілкувалися з вашим попередником.Я також завжди є до вашого розпорядження», – сказав Борис Філатов. 

Він такожзапросив пані Байєр відвідати святкування Дня міста Дніпра у вересні. Ниніприсутність уже підтвердили близько двох десятків представників дипломатичноїспільноти різних країн світу.

Також сторони обговорилиподальші перспективи співпраці.

«Дякую, що так швидкопогодилися на зустріч. Для мене це – перший офіційний візит, котрий я тутпроводжу. І я дійсно рада, що ця перша зустріч проходить саме з вами», —зазначила Таня Байєр

Також цієї п’ятниці, 6 серпня, пані Байєр відвідає відкриття виставки «Злам на Сході. Життя змінюється», присвяченої 30-річному ювілею возз’єднання Німеччини. Її організовано на алеї скверу Героїв за сприяння Посольства Федеративної Республіки Німеччина і Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку з офісом у Дніпрі, а також Українським інститутом національної пам’яті та за підтримки мерії Дніпра.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook