ГоловнаCуспільство

Муніципальна варта Дніпра вилучила алкоголь та тютюнові вироби, що продавалися без ліцензії

Муніципальна варта Дніпра вилучила алкоголь та тютюнові вироби, що продавалися без ліцензії

10 серпня у Дніпрі, під час чергового рейду співробітники комунального підприємства «Муніципальна варта» на ринку «Північний» (просп. Петра Калнишевського,1) виявили торгову точку, де незаконно продавали алкоголь та тютюнові вироби без акцизних марок. Про це повідомила прес-служба Дніпровської міської ради.

«На торгівлю даними видами продукції тут немає ліцензії. Окрім цього, є підозра на підробку акцизу. До виявлення всіх обставин ми описуємо та вилучаємо товар на зберігання. У подальшому матеріали передадуть до суду», – розповів дільничний офіцер поліції Максим Удод.

Цього ж дня, інспектори муніципальної варти перевірили заклад на вулиці Пулківській, де продавали спиртні напої сумнівної якості без акцизу та з порушенням правил торгівлі. На місце також було викликано поліцію.

«Подібні перевірки проводяться щоденно. Для цього у місті працюють три мобільні групи КП «Муніципальна варта». З початку року за фактами незаконної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами було складено 157 протоколів та 138 протоколів щодо порушень здійснення господарської діяльності», – поділився старший інспектор КП «Муніципальна варта» Юрій Антонюк.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook