ГоловнаCуспільство

Ламбада та народні танці: як розважалися люди поважного віку на ретровечірці у Дніпрі

Ламбада та народні танці: як розважалися люди поважного віку на ретровечірці у Дніпрі

Ретровечірка 60+ із запальними танцями відбулася у сквері Івана Старова надвечір суботи, 14 серпня. Під популярні пісні 70—80-х розважалися майже три десятки чоловіків та жінок поважного віку. Танцмайданчик облаштували місцями для відпочинку та зоною із санітайзерами та питною водою. А ще у діджея можна було замовити будь-яку пісню. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

Тетяна Буклєєва приїхала з лівого берега: «Я дуже чекала можливості приїхати на таку вечірку, бо для мене танці — це життя, а ще й спілкування з новими людьми. Тут добре підібрана музика, кожна пісня занурює у молоді роки».

77-річна пані Людмила готувалася на вечірку заздалегідь, жінка одягнула довгу вечірню сукню небесного кольору: «І для мене запальні танці – довголіття. А ще покращення здоров’я, бо все проходить просто неба й серед зелені. Мені навіть не знадобиться зона відпочинку. До кінця вечора буду танцювати».

Такі ретровечірки продовжуватимуть, оскільки охочих дуже багато: «Для нас важливо, щоб люди поважного віку відчули себе знову молодими, тут, у сквері І. Старова, танці проходитимуть двічі на місяць, з 17:00 до 19:00, і триватимуть до холодів. Тож запрошуємо!» – закликав директор КП «Міська інфраструктура» Олексій Тесля.

Сквер Старова не єдине місце ретровечірок 60+, також потанцювати люди поважного віку зможуть і у парку Глоби.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook