ГоловнаCуспільство

Зняття з реєстрації місця проживання: як отримати послугу

Зняття з реєстрації місця проживання: як отримати послугу

Для зняття з реєстрації̈ місця проживання необхідно подавати такі документи: заяву, документ, де проставлятиметься відповідний штамп, та квитанцію про сплату адміністративного збору (13,60 грн). Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Є три види зняття з реєстрації місця проживання: за заявою особи або її представника, за рішенням суду та відповідно до свідоцтва про смерть. Якщо з реєстрації знімається малолітня дитина, то видається форма 16 – довідка про зняття з реєстрації̈ місця проживання. Така ж довідка видається тим, в кого є ID-картка», – розповіла під час прямої телефонної лінії 18 серпня заступниця начальника відділу – державна реєстраторка відділу формування та ведення реєстру територіальної громади управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради Інна Чуб.

Зняття з реєстрації здійснюється в день звернення особи. Ця процедура може бути одночасно з реєстрацією нового місця проживання.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook