ГоловнаCуспільство

На підтримку вакцинації проти COVID-19: колективи дніпровських закладів безкоштовного відпочинку та дозвілля містян запустили флешмоб #захищаємосебе_д

На підтримку вакцинації проти COVID-19: колективи дніпровських закладів безкоштовного відпочинку та дозвілля містян запустили флешмоб #захищаємосебе_д

Колектив комунального підприємства «Оздоровлення та відпочинок» Дніпровської міської ради запустив флешмоб на підтримку вакцинації проти COVID-19 #захищаємосебе_дбаємопровас. До акції приєдналися й співробітники закладів, на базі яких організовується безкоштовний відпочинок і дозвілля мешканців. Про це сповістили у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Специфіка нашої роботи – це постійний контакт з великою кількістю людей, серед яких і багато людей старшого віку. Вакцинація наразі єдиний спосіб захистити власне здоров’я та не наражати на небезпеку оточення. Власним прикладом демонструємо колегам і містянам, що вакцинація необхідна», – зазначила директорка КП «Оздоровлення та відпочинок» Лілія Березовська.

Наразі більшість працівників (близько 80%) згаданого комунального підприємства та співробітників закладів відпочинку, де реалізуються соціальні проєкти міськради «Діти Дніпра», «Золотий вік» та «Гордість Дніпра», вже вакциновані.

Учасники флешмобу одностайно закликали усіх підтримати акцію колективної імунізації: «Вакцинуватися проти COVID-19 та заявити про це на широкий загал. Тільки разом ми можемо протистояти пандемії!».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook