ГоловнаCуспільство

30 років Незалежності України: «Енергія перетворення триває» (ВІДЕО)

Вже сьогодні ненька Україна святкує свій тридцятий День народження. Акціонерні товариства «Дніпрогаз» та «Дніпропетровськгаз» долучилися до Всеукраїнського проекту «30 років Незалежності України: «Енергія перетворення триває!», започаткованого Регіональною газовою компанією, та підготували для для дніпрян вітальний відеоролик.

Святковий спецпроект «30 років Незалежності України: «Енергія перетворення триває!» – це подарунок кожному українцю, нагадування про красу та велич рідної держави. Він розповідає історію нашої країни крізь призму успішного розвитку індустріальних, аграрних та інших економічних лідерів регіонів, які обрали джерелом енергії блакитне паливо, та які є унікальними та успішними. Цим проектом газорозподільні компанії хочуть довести, що сильна та процвітаюча Україна неможлива без потужної економіки регіонів.

Дніпропетровщина, як і кожен регіон нашої країни – унікальна та неповторна по-своєму. Так само й історія та гордість нашого краю – всесвітньовідомі найпотужніші підприємства. Високорозвинена індустрія легкої та важкої промисловості продовжує невпинно розвиватись саме завдяки газифікації заводів-флагманів та нових корпорацій, збудованих у роки незалежності, що по суті є беззаперечною гордістю нашого регіону.

З сонцем у серці вітаємо всіх з Днем Незалежності України та запрошуємо до перегляду святкового відеоролику!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook