ГоловнаCуспільство

Чим запам’ятається новий осінній семестр в Університеті третього віку

10 вересня в Університеті третього віку – соціальному проєкті міського голови Дніпра Бориса Філатова – стартує новий осінній навчальний семестр. Для слухачів – найпопулярніші лекції й улюблені заняття. Серед іншого, це основи роботи з комп’ютером та смартфоном, вивчення іноземних мов, заняття з рукоділля, а також спортивно-оздоровчий напрям: зарядка, танцювальна фітнес-програма зумба, китайська гімнастика плейстик, скандинавська ходьба. Про це сповістили в Дніпровській міській раді.

За словами спеціалістки управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Вікторії Дерець, Університет третього віку дає можливість студентам поважного віку цілком безкоштовно вивчати різні програми й опановувати нові знання за понад десятьма напрямами.

«Програма навчання побудована відповідно до потреб слухачів. Групи формуються згідно з карантинними вимогами. Наразі проєкт налічує майже 13 тис. слухачів. Приймання заяв на навчання триває. Тож запрошуємо дніпрян долучатися до дружньої родини нашого університету. Окрім цікавих занять, підготували низку заходів для слухачів, зокрема й відвідування Музею історії Дніпра. Нові знання, дозвілля, фізична активність, знайомства – обіцяємо, буде цікаво!» – підкреслила Вікторія Дерець.

Записатися до університету можна, завітавши до офісу за адресою: вул. Стракозацька, 40-Б. При собі необхідно мати паспорт і пенсійне посвідчення. Телефон для довідок: (056) 778-03-44.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook