ГоловнаCуспільство

Швидше, комфортніше, ефективніше: поліціянти Дніпропетровщини отримали нові автівки

Швидше, комфортніше, ефективніше: поліціянти Дніпропетровщини отримали нові автівки

Голова обласної ради Микола Лукашук вручив сертифікати та ключі від службових автомобілів «Renault Duster», «Renault Megane» та «Peugeot 301» представникам підрозділів головного управління патрульної поліції в області. 12 машин придбали коштом області, ще шість — держави, повідомляє прес-служба Дніпропетровської облради.

«Співпраця ГУНП в Дніпропетровській області й обласної влади — злагоджена й ефективна. Ми регулярно виділяємо кошти на оновлення спецавтотранспорту, комп’ютерну техніку, спорядження. Так, наприклад у 2019-му коштом області було придбано 7 службових автомобілів, комп’ютерну техніку, однострій для особового складу на суму 5 млн грн. Торік — 3 службових автомобілі та комп’ютерну техніку на суму 2 млн грн. А цього року ми заклали 10 млн грн. За цей кошт придбали 12 спеціалізованих автомобілів і це перше масштабне оновлення за останні 5 років. Також триває купівля бодікамер та станцій для їхньої зарядки», — розповів голова дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

На церемонії вручення ключів також були присутні начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, перший заступник голови Дніпро ОДА Володимир Орлов, нардепи В’ячеслав Медяник, Володимир Захарченко, Юрій Кісєль, а також керівництво та особовий склад підрозділів поліції.

«Нові автівки дадуть змогу поліціянтам оперативніше реагувати на виклики громадян, швидше вживати заходи з розкриття правопорушень, бути ближчими до людей. Відтак громадяни області почуватимуть себе в безпеці», — зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

Новий спецтранспорт вже сьогодні рушить виконувати завдання до Нікополькського, Покровського, Солонянського, Новокадацького, Криничанського, Жовтоводського, Новомосковського, Синельнікеівського, Межівського, Павлоградського, Криворізького, Металургійного та Тернівського відділень поліції.

«Маємо велику потребу у службовому транспорті. Наш район охоплює майже 80 населених пунктів. На завдання часто доводиться виїжджати до найвіддаленіших сіл. Автівки Renault Duster, які ми отримали від області, якнайліпше підходить для роботи у сільській місцевості. Вони зручні, високі, легко долають поля й ґрунтовку. Вдячний керівництву області за своєчасне оновлення автопарку нашого підрозділу», – поділився враженнями начальник відділу логістики Новомосковського РУП, старший лейтенант Костянтин Зайченко.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook