ГоловнаCуспільство

«Workout Fest 2021»: у Дніпрі відбувся фестиваль здорового способу життя

12 вересня у Дніпрі відбувся фестиваль здорового способу життя «Workout Fest 2021». У сквері «Прибережному», що на ж/м Перемога, зібралися спортсмени, аби позмагатися у воркаут-дисциплінах. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради. 

«Спорт – це модно. Воркаут набирає обертів серед школярів і молоді, тільки в Дніпрі ним займається більше ніж 6 тис. людей. Це видовищно, красиво і фізично естетично. Усі команди продемонстрували майстерність і вміння. Батли сподобалися жителям міста», – зазначив начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов.

Він додав, що команди отримали цінні призи, кубки та медалі від управління спорту.

У 2021 році до переліку змагань була внесена дисципліна «Workout Games». Це найскладніші командні змагання з воркауту, в яких атлети виконували нормативи за 3 віковими категоріями. Це показники з підтягування, віджимання, утримання статичних елементів (прапорець) і робота ніг.

«Full-body нормативи були настільки складними, що деякі з команд просто не змогли дійти до середини, а переможцями стали саме тренерський склад і найкращі учні клубів «Workout Academy». Вони вчергове підтвердили, що наполеглива праця завжди приносить плоди, а регулярні заняття ніколи не минають даремно», – зазначив представник міжнародної організації «Street Workout» Гауранітай Шуліка.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook