ГоловнаCуспільство

Військовослужбовці Повітряного командування «Схід» долучилося до благодійної акції Biopharma Plasma Дніпро

 17 вересня, у центрі збору плазми Biopharma Plasma Дніпро пройшла донорська акція зі збору плазми. Цього разу до акції долучилися військові Повітряного командування «Схід». Про це журналістам ІА «Мост Днепр» стало відомо на місці події.

Начальник служби зв’язків з громадськістю ПвК «Схід» Ірина Баранова розповіла, що більшість підрозділів повітряного командування із задоволенням долучилися до благодійної акції та благочинно здали плазму на виготовлення безкоштовних ліків для онкохворих дітей обласної дитячої лікарні на соціальний проект “Допоможи онкохворій дитині”.

«До нас звернулися координатори проекту та розповіли військовослужбовцям про необхідність цього заходу і яку кількість дітей можна врятувати. Після надійшло дуже багато відгуків щодо участі у цій донорській акції. Варто зауважити , що у нас є такі люди, які вперше здають плазму. Але є серед нашого складу і почесні донори», - повідомила вона.

Загалом до плазмацетру прийшли майже 50 небайдужих воїнів-захисників різних підрозділів повітряних сил Сходу.. Серед них представник пожежної служби Владислав Єремчук. Хлопець розповів – у такій відповідальній місії участь бере вперше. 

«Нам повідомили, що тяжкохворим дітям дуже потрібна донорська плазма, і кожен охочий може приєднатися до цього благодійного заходу. Тільки з  нашого відділення приїхало 10 чоловік. Для мене це був перший досвід здачі плазми. Спочатку дуже хвилювався, але потім зрозумів, що це взагалі не страшно та не боляче», - поділився він.

Старший сержант, фельдшер медичної служби Інна Габа поділилася своїми відчуттями після здачі плазми:

«Донором крові я вже була, але донором плазми вперше. Після донаціїплазми, я відчуваю себе чудово», -зазначила вона.

Стати донором плазми та врятувати чиєсь життя може кожен. Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро

за адресою:

м. Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17

з понедылка по суботу з 7:30 до 16:00

Гаряча лінія для запису та консультацій:

0800 600 003

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook