ГоловнаCуспільство

Автомобілі «Козак» та «Друкарня» представлять на ювілейному фестивалі, який пройде за підтримки Дніпропетровської облради

9 жовтня на території ж/м Ігрень відбудеться п’ятий ювілейний фестиваль «Сила нескорених». Пройде захід за підтримки Дніпропетровської обласної ради. Яку техніку представлять та хто слідкуватиме за порядком на заході – розповіли на прес-конференції заступник військового комісара з морально-психологічного забезпечення Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Руських та начальник секції персоналу Центрального територіального управління Нацгвардії України, полковник Вадим Кулик.

Олег Руських повідомив, що військовослужбовці представлять на фестивалі виставку збройної та військової техніки.

«Ми представимо зразки збройної та військової техніки. Можна буде побачити, яким продовольчим та речовим забезпеченням наділені військовослужбовці на передових позиціях. Також будуть розгорнуті агітаційні намети, де будуть розповідати про соціальний захист та переваги служби за контрактом», - зазначив він.

В свою чергу, начальник секції персоналу Центрального територіального управління Національної гвардії України Вадим Кулик додав – на глядацький загал будуть виставлені танки, літак, а також броньований автомобіль «Козак» та «Друкарня».

«Ми також представимо броньований автомобіль «Козак», який є на озброєнні Національної гвардії України та тривалий час виконує завдання в районі проведення ООС. Залучимо спеціальний автомобіль «Друкарня», що демонструватиме документальні фільми про службову діяльність Національної гвардії України».

За спокій та власну безпеку гості та учасники «Сили нескорених» можуть не хвилюватися, розказав Вадим Кулик: за порядком та безпекою під час проведення фестивалю слідкуватимуть військовослужбовці Центрального територіального управління Нацгвардії України.

Нагадаємо, раніше ми також писали, що фестиваль «Сила нескорених» збере декілька тисяч гостей з усієї України.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook