ГоловнаCуспільство

Після ремонту відкрився клуб змішаних єдиноборств «Витязь»: тут встановили сучасне устаткуванням та оновили залу

У Дніпрі на проспекті Олександра Поля, 14 після ремонту відкрився клуб змішаних єдиноборств «Витязь». У закладі оновили спортивну залу, також закупили сучасне устаткування. Торік батьки вихованців закладу подали заявку на участь у програмі «Бюджет участі». Проєкт отримав 738 голосів, цього виявилось достатньо для його реалізації. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради. 

«До програми «Бюджет участі» може долучитись кожен мешканець Дніпра, подати проєкт або проголосувати. Один з таких проєктів – № 158 «Тренуємо чемпіонів» – вже реалізовано: було проведено поточний ремонт спортивної зали та оновлено обладнання для занять (у клубі «Витязь», – ред.)», – поділився представник департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради Владислав Соловйов.

Роботи почалися в березні та тривали до вересня. У клубі з’явились мати, м’яка підлога та обшиті стіни. «Також ми зробили освітлення, душові, повісили бойлери. Зараз є всі умови для занять», – розповіла директорка КЗПО «ДМЦ «Лідер»» ДМР Ірина Власенко.

У клубі «Витязь» тренуються більш як 100 дітей віком від 5 років. Цей спортивний заклад не перший, який вдалось оновити завдяки програмі «Бюджет участі», зазначила заступниця директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Анна Браткова: 

«Зараз ще триває голосування за проєкти, закликаю громаду міста підтримати заклади позашкільної освіти, молодіжні ініціативи».

Тренер клубу «Витязь» Артем Мисак упевнений, що оновлена зала підвищить якість занять: 

«Це однозначно підвищує рівень, зокрема і мій професійний, бо я зможу більш комплексно займатися з дітьми, відточувати ударні навички, техніку боротьби. З’являється більше можливостей для різних видів тренувань».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook