ГоловнаCуспільство

«Новорічні пригоди геймерів»: у театрі драми та комедії готують святкову прем’єру зі спецефектами на неоновими вогнями

Замислюватися над тим, чим дивувати глядача у новорічні свята, у Дніпровському академічному театрі драми та комедії почали ще у серпні. Про це директор та художній керівник закладу Сергій Мазаний розказав на прес-конференції в ІА «Мост-Днепр».

Він поділився – довго думали, на чому зупинитися: ставити спектакль на класичну п’єсу чи сучасну. Зрештою, вирішили написати своє.

«Драматург із Харкова написала нам п’єсу, яка називається «Новорічні пригоди геймерів». Ми запропонуємо глядачеві поспілкуватися на тему, чи можливий віртуальний світ у театрі.

У нас буде історія пов’язана з тим, що діти у новорічну ніч потрапили у комп’ютер. Вони грали, грали, а загравшись не помітили, як опинилися там – по ту сторону монітору. Далі вони боротимуться з вірусом. Власне, у боротьбі виграють, повертаються додому, до батьків. Все добре закінчується звичайно, але вийде така подорож віртуальним світом.

Ми подумали, чому б не запропонувати батькам та дітям класний та цікавий інноваційний театр», - поділився Сергій Мазаний.

Варто зазначити, що на глядачів чекає не просто прем’єра, а й неонові вогні та спец ефекти.

Раніше ми також писали, які правила відвідування театрів діють під час «червоної» зони епіднебезпеки.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook