ГоловнаCуспільство

Дніпрянин виборов три «золота» на турнірі у Швеції

З 12 по 14 листопада у Швеції тривав Міжнародний турнір з бадмінтону Swediah Youth Games 2021. Три комплекти золотих нагород виборов дніпрянин учень 9-Б класу ДФКС Федір Тюрин. Ще одним чемпіоном став його однокласник Данило Седов. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної ради.

«Наша область має дуже сильну базу юних спортсменів, завдяки цьому Дніпропетровщина - в лідерах бадмінтону серед українських областей. Так, в лютому цього року наші спортсмени вибороли 4 золотих, 1 срібну, 9 бронзових нагород на Кубку України з бадмінтону. А влітку на харківському турнірі «Кубок Визволення» завоювали аж 18 медалей. Наші чемпіони гідно представляють Дніпропетровщину й на світовій арені. Так тримати!» - сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

На турнірі у Швеції бадмінтоністи з Дніпра змагались у категорії U15.

«Федір Тюрін став чемпіоном у парній грі, разом з Данилом Седовим, та у змішаній, в парі з представницею Індії Тааріні Сурі. Данило виборов срібло в одиночній категорії боротьби. Вітаємо хлопців, це дуже високий результат, який вони досягли під керівництвом свого тренера та за підтримки батьків! Ви – молодці», — йдеться у повідомленні Федерації бадмінтону у Дніпропетровській області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook