ГоловнаCуспільство

Відремонтовані будинки, нові дороги та вуличне освітлення: як за останні роки змінилось Авіаторське

У Дніпрі в Авіаторському мешканці дванадцяти ОСББ активно ремонтують та модернізують будинки. За останні роки мешканцям вдалось замінити покрівлю та електромережі. Це стало можливим завдяки міським програмам співфінансування та повного фінансування програм ОСББ. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міськради.

«Найчастіше об’єднання подають заявки на співфінансування поточних ремонтів та критичної інфраструктури. Найпопулярніші заявки за останні роки – ремонт даху, покрівлі та ремонт електромереж», – поділився начальник відділу по роботі з проєктами управління з питань самоорганізації населення ДМР Владислав Макарець.

Мешканці будинку на вулиці Аеродром, 16 об’єднались у 2019-му. За два роки у домі встигли відремонтувати покрівлю та замінити електромережі, розповіла голова правління ОСББ «Аеродром 16» Інна Полевікова: «До створення ОСББ будинок був на балансі «Жилсервісу», домогтись якихось робіт було набагато складніше. Щойно ми об’єднались, з’явилась можливість брати участь у міських програмах співфінансування та ініціювати проведення ремонтів. За останні чотири роки в Авіаторському з’явились нові дороги та освітлення на вулицях».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook