ГоловнаCуспільство

Ковзанка, ялинки та гірлянди: парки Дніпра готуються до новорічних свят

У парках Дніпра триває підготовка до Нового року: комунальники встановлюють ялинки та розвішують гірлянди. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

Святкові заходи розпочнуться 18 грудня з парку імені Шевченка, там о 17:00 відкриють ялинку, зустрічатимуть святого Миколая, проходитимуть майстер-класи, працюватиме пошта Санта Клауса, а родзинкою вечора стане інтерактивна театралізована вистава та дискотека з розіграшем подарунків.  

«19 грудня одразу на двох локаціях відзначатимемо День святого Миколая. Початок святкувань у парку ім. Глоби о 16:30 – буде ігровий івент, з вікторинами, розіграшами та майстер-класами. У парку на ж/м Західний з 14:00 до 18:00 відбудеться танцювальний марафон, конкурси та вікторини. У парку Новокодацький та на Льодовій арені 25 грудня о 12:30 буде організовано свято для дітей з малозабезпечених сімей», – розповів директор КП «Дирекція парків та об’єктів рекреації» ДМР Вадим Галицький. 

У парках Зелений гай, ім. Писаржевського, Амурський та сквері Івана Старого вже встановили ялинки та розвісили новорічні прикраси, зазначив директор КП «Міська інфраструктура» ДМР Олексій Тесля: «24 грудня о 17:00 в парку Зелений гай запланована дуже цікава святкова програма – відкриття ялинки «Лабораторія чудес», відбудеться інтерактивна театральна вистава, працюватимуть фотозони, аніматори та ярмарок. Також буде ковзанка, вартість – 120 гривень за 45 хвилин, плюс оренда ковзанів – 30 гривень».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook