ГоловнаCуспільство

​Відомий громадський діяч, ректор та заслужений освітянин України очолив регіональне представництво партії «Українська стратегія Гройсмана»

На Дніпропетровщині запрацював обласний осередок партії «Українська стратегія Гройсмана». Її регіональним лідером став ректор «Дніпровської академії неперервної освіти», доктор наук з державного управління, заслужений працівник освіти України Віктор Сиченко. Рішення про вступ до лав «Української стратегії Гройсмана» він пояснив довірою до лідера партії, прем’єр-міністра України у 2016-2019 роках Володимира Гройсмана.

Свою позицію Віктор Сиченко пояснив у ході прес-конференції в ІА «Мост-Днепр».

Головою Дніпропетровської обласної організації партії «Українська стратегія Гройсмана» Віктора Сиченко було обрано цими вихідними під час всеукраїнської конференції, яка пройшла у Києві. 

Регіональний лідер «Української стратегії Гройсмана» пройшов шлях від асистента до керівника Дніпропетровського обласного управління освіти та науки (2005-2010 рр). Нині є ректором «Дніпровської академії неперервної освіти».

«Приєднання до політичної команди Володимира Борисовича Гройсмана для мене стало важливим рішенням. Я вважаю і не роблю з цього секрету, що Володимир Гройсман – це кращий прем’єр-міністр України за всі 30 років незалежності. Із такою думкою сьогодні згодна переважна більшість опитуваних громадян, як показують соціологічні дослідження, - пояснив Віктор Сиченко. - При уряді Гройсмана було досягнуто значної стабільності в країні у буремні роки, коли фактично було захоплено 7% території України. ВВП тоді різко знизився на 50%, а економіка України опинилася у стані стагнації. Але уряду Гройсмана вдалося стабілізувати ситуацію. Це є доказом того, що ця людина є ефективним управлінцем та менеджером, який здатний сформувати навколо себе команду професіоналів й однодумців, яка, власне, може реалізовувати реформи в інтересах людей та покращення якості життя».

Обласна організація починає розбудовувати партійні осередки на території всього регіону. У планах команди – створення представництв у кожній громаді Дніпропетровщини, яких на сьогодні налічується 86. 

Створеною потужною командою «Українська стратегія Гройсмана» йтиме на наступні парламентські вибори. Віктор Сиченко акцентував увагу на тому, що мета партійців «Української стратегії Гройсмана» - не мандати, а зміни та реформи в інтересах людей.

Дніпропетровська обласна організація партії «Українська стратегія Гройсмана» вже працює за адресою бульвар Катеринославський 2, ТДК «Босфор», офіс 402.

Однодумців запрошують приєднуватися до команди «Української стратегії Гройсмана» у соцмережі Facebook.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook