ГоловнаCуспільство

​Представники КП «Транспортна інфраструктура міста» відзвітували за рік: що було зроблено

Представники КП «Транспортна інфраструктура міста» відзвітували за рік роботи. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради. 

У Дніпрі за 2021 рік з’явилось 9 нових світлофорних об’єктів та зупинкових комплексів, тривають і роботи з нанесення дорожньої розмітки холодним пластиком, загальна довжина облаштованої цьогоріч – 68 кілометрів. Також продовжується встановлення дорожніх знаків у місті: з початку року встановили або замінили на нові 1500 одиниць.

«Попри усе інше, цьогоріч установили та замінили «лежачих поліцейських» на загальну суму 4,5 млн грн, роботи проводились поблизу шкіл, дитячих садочків та у дворах багатоповерхівок. Також цього року силами нашого підприємства евакуйовано 8 790 автівок, приблизно 250 з них заважали проїзду міського електротранспорту», – розповів директор КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Дмитро Герасимов.

За 2021 рік КП «Транспортна інфраструктура міста» подала 36 судових позовів на підприємців, котрі орендували паркувальні майданчики та порушили умови договору, загальна сума стягнення – близько 550 тисяч гривень, розповів заступник директора з юридичних питань КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Ярослав Рябчій:

«Деякі позови вже задовільнені, інші ще розглядаються. Зазвичай наші звернення до суду стосуються випадків, коли підприємець розміщує на майданчику більше автівок, ніж це передбачає договір. Наступного року ця робота буде продовжена».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook