ГоловнаCуспільство

«Лабораторія чудес» та інтерактивна вистава: у парку Зелений Гай відкрили новорічну ялинку та ковзанку

У парку Зелений Гай відкрили новорічну ялинку та ковзанку. Гостям заходу показали святкову театрально-інтерактивну виставу, а також запропонували взяти участь у конкурсах, переможці отнимали солодкі подарунки.

«Загалом в парку ми встановили дві ялинки. Головна – на центральній площі, її висота 12 метрів. Друга у нижній частині парку – в зоні барбекю. Вона трохи менша - 8 метрів. Обидві прикрашені у класичному стилі – іграшки та гірлянди», - розповів директор КП «Міська інфраструктура» ДМР Олексій Тесля.

Окрім ялинки відкрили ще й ковзанку. Першими покаталися вихованці школи зимових видів спорту та продемонстрували видовищні виступи. Дніпровські пластуни побажали спортсменам перемог та передали їм Віфлеємський вогонь Миру.

«Тепло цього вогню зігріває наші серця напередодні величного свята Різдва христового. Хочемо побажати миру усім та процвітання», - сказав пластун Ярослав Чиж.

Ковзанка працюватиме щодня з 10:00 до 20:00. Вартість катання 120 гривень, час необмежено. Вартість оренди ковзанів 30 гривень. Працюватиме ковзанка впродовж всієї зими.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook