ГоловнаCуспільство

Всі політичні сили консолідувалися заради захисту України

Максим Курячий, депутат обласної ради, громадський та політичний на своїй сторінці у Facebook звернувся до громади. Про це повідомляють у прес-службі політика.

Максим Курячий написав:

«Під ударом вся Україна! Наше завдання сьогодні – зберігати спокій, витримку, а й на головне – допомагати Збройним Силам України всім, чим можемо! Нам необхідно витримати перші кілька найбільш тяжких днів російського вторгнення. Підійде потужна допомога від наших союзників та партнерів. Процес вже пішов.

У світі буде створена антипутінська коаліція, як була антигітлерівська під час Другої Світової Війни і для «путлєра» буде той самий кінець!

Друзі, всі хто готовий та здатний тримати зброю – до лав Територіальної Оборони! Решта – залишаємося на місці, працюємо, допомагаємо нашим воякам, не реагуємо на «фейкові» вкиди окупантів через соціальні мережі та неперевірені «чати». Користуйтеся лише офіційними джерелами інформації.

Увага! Ми відкриваємо пункт допомоги ЗСУ та Територіальної Оборони в партійному штабі «Європейської Солідарності» за адресою м. Дніпро, вул. Криворізька, 2.

Звертаюся до земляків: хто має будь-яку можливість допомогти захисникам Дніпра – чекаємо на вас! Потрібні талони на паливо, медикаменти, перев'язувальні матеріали!

Твердо і свято вірю в нашу перемогу! Путін відповість за все! Слава Україні!» — написав він.

Також Максим Курячий нагадав адреси пунктів запису до територіальної оборони. Всі, хто готовий взяти зброю та стати на захист Дніпра нашій області та України, записуйтесь до лав територіальної оборони.

Пункти запису:

м.Дніпро

Дніпропетровська обласна державна адміністрація - Дніпро, пр. Олександра Поля, 1

Дніпропетровський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки - вул. Шмідта, 16

м.Кривий Ріг

проспект Поштовий, 64

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook