ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз посилено працює на «екомічному» фронті держави

Сьогодні всі українці працюють лише для однієї мети – перемоги над ворогом. Хтось це робить безпосередньо на передовій, захищаючи кордони держави та людей, інші вступають до тероборони міст, а частина працює в тилу. У великої кількості населення в тилу є свій фронт – економічний. Він не менш важливий ніж воєнний, адже комусь треба годувати, сіяти, продавати, лікувати, заробляти кошти для підтримки рівня економіки держави. Дніпропетровськгаз -  підприємство критичної інфраструктури. Наша діяльність є важливою та пріоритетною. Усі бригади аварійно-диспетчерської служби, виробничі служби, підрозділи служби експлуатації систем газопостачання цілодобово чергують заради безпеки і комфорту більше 600 тисяч споживачів блакитного палива на Дніпропетровщині.

Бригади аварійно-диспетчерської служби компанії починаючи з 24 лютого здійснили більше 600 виїздів на виклики по всій області, із них: більше 400 випадків – це повідомлення про запах газу у помешканні, на вулиці тощо, 13 пожеж, де необхідно було оперативне перекриття розподілу газу на мережах, ліквідація 11 витоків газу, а також значна кількість виявлення невідомих предметів. Наразі наші служби мають велике навантаження, оскільки вони працюють 24/7. Тому ще раз нагадуємо, що будь-які газонебезпечні роботи мають проводитись кваліфікованими спеціалістами, які уповноважені проводити такі роботи та мають відповідний дозвіл. Тому самостійно втручатись у роботу газової розподільної мережі категорично заборонено! Якщо вам необхідно виконати встановлення газового обладнання, підключення його, ремонт тощо, звертайтеся до Дніпропетровськгазу за місцем проживання.

Наше підприємство активно працює не лише над стабільним забезпеченням розподілу газу своїм клієнтам, а й допомагає матеріально ЗСУ, ТРО та українцям, які вимушено покинули домівки на території активних бойових дій. Днями фахівці Кам’янського відділення приєднали шестиквартирний будинок до системи газопостачання, який вже готовий до прийому людей. А працівники Новомосковського відділення відновили газопостачання до двох дитячих оздоровчих закладів у Царичанському районі задля розселення тимчасово переміщених сімей з інших регіонів країни. Спеціалісти придбали одяг, перчатки, продукти харчування для ТРО. А також надали необхідні матеріали для виготовлення палаючих «подарунків» для ворогів. З початку війни Дніпропетровськгаз передав більше десяти власних автомобілів та 2,5 тис. літрів пального для перевезення ранених та для потреб ТРО.

Ми просимо мешканців області також брати участь у спільній перемозі над ворогом. Будь ласка, будьте пильними та повідомляйте на номери 102 або 104, якщо помітили підозрілих осіб біля вашого будинку, ШГРП (жовті шафи) чи ГРП (цегляні будівлі для регулювання тиску газу), що працюють під виглядом представників газової компанії або різних предметів, міток/маячків ворога, будь-яких невідомих позначок на них також повідомляти до поліції. Закликаємо вас дотримуватися усіх правил безпеки під час користування газовими приладами.

Перемога і свобода - це генетичний код українців! Дніпропетровськгаз вірить, що дуже скоро ми будемо зустрічати мирні ранки на нашій рідній землі!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook