ГоловнаCуспільство

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про ситуацію на Дніпропетровщині станом на ранок 10 березня

«Пішов третій тиждень повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Ситуація на Дніпропетровщині залишається без змін. Жодної ворожої атаки протягом ночі, жодного обстрілу, жодного постраждалого серед українських захисників чи цивільних. За цей спокій я дякую нашим ЗСУ, силам територіальної оборони, Нацгвардії, поліції, співробітникам ДСНС. Всім, завдяки кому сьогоднішній ранок - мирний.

Щодо ситуації в громадах - їхні очільники вже відзвітували про загальну ситуацію станом на 8:00. Від кожного отримали «+» щодо обстановки на місцях. Все під контролем.

Вже завершили ранкову нараду з військовою адміністрацією, яка працює цілодобово. Хочу віддати належне її очільнику Валентину Резніченку - професіоналу, який на своєму місці і знає, що робить. Надзвичайно велика кількість питань вирішується оперативно. Сьогодні, як і всі два тижні війни, вся інфраструктура області працює без перебоїв.

Штаб оборони області також працює 24/7. Вдячний його керівнику Геннадію Корбану за чітко налагоджену безперебійну роботу.

Є повна координація дій органів місцевого самоврядування, державної влади та військових. Всі працюємо на результат.

Дніпропетровщина - це Україна. Так було, є і так буде», - сказав Микола Лукашук.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook