ГоловнаCуспільство

​Спеціалісти Дніпропетровськгазу відновили газопостачання для півсотні мешканців Синельниківського району

Днями внаслідок проведення земельних робіт був пошкоджений підземний газопровід середнього тиску на ділянці між двома населеними пунктами в області. Газовики миттєво зреагували, провели локалізаційні роботи та відновили підземні мережі того ж дня. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

Відтак півсотні побутових споживачів знову мають у помешканнях газ для своїх потреб. Мужні слюсарі та майстри Дніпропетровськгазу стоять на варті стабільної роботи критичної інфраструктури. А у військовий час газовики працюють у посиленому режимі, щоб забезпечувати безперебійне газопостачання: проводять ремонти, виїздять на щоденні виклики, забезпечують мешканців важливим енергоресурсом – природним газом.  

Загалом за останній тиждень бригади АДС АТ «Дніпропетровськгаз» здійснили понад 400 виїздів, із них: майже 300 повідомлень про запах газу, 10 пожеж, 280 ліквідацій витоків газу тощо.

«Підтримайте тих, хто робить усе можливе в тилу та в зоні бойових дій. Сплачуйте за послуги з розподілу газу! Разом ми переможемо! Все буде Україна!» – звертаються у компанії до споживачів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook