ГоловнаCуспільство

До Дніпра надійшла чергова партія сучасних функціональних ліжок для міських лікарень

Дніпро отримав третю партію функціональних ліжок для міських лікарень, зокрема реанімаційних палат, палат для цивільних і військових пацієнтів з тяжкими захворюваннями. За словами заступника міського голови Михайла Лисенка, на сьогодні з Німеччини вже надійшло близько 70-ти ліжок і очікується ще близько п'яти партій поставок, передає прес-служба Дніпровської міської ради.

«Перші дві поставки були з Дюссельдорфа за підтримки мого друга Грегорія Юдіна, а третю, четверту, п'яту та шосту отримуємо з Франкфурта. Такі багатофункціональні ліжка призначені для міських лікарень, зокрема для тих відділень, де перебувають важко хворі. Чергові партії поставок очікуємо найближчим часом», — зазначив Михайло Лисенко. 

Одна з міських лікарень під час чергової поставки отримала 20 функціональних ліжок. До цього сюди їх вже надійшло 54. 

За словами генеральної директорки міської лікарні Вікторії, ліжка пристосовані для догляду за важкими хворими, передусім для пацієнтів, які перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Ліжка встановлені у стаціонарах лікарні. 

«Вони максимально зручні й комфортні передусім для пацієнтів, а також для лікарів у процесі роботи. Це безумовно допомагає у наданні медичної допомоги. Ці ліжка мобільні, тобто їх легко пересувати. А завдяки їхнім функціональним можливостям можна змінювати положення хворого. Загалом це пришвидшує лікувальний процес»,– підкреслила генеральна директорка міської лікарні.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook