ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: технічне обслуговування газових мереж - безпечне споживання газу

Технічне обслуговування внутрішніх газових мереж - це ваша впевненість у безпечному споживанні газу в побуті. З початку року майже 4,5 тис. споживачів, із них 3 тис. фізичних осіб та 1,5 тис. комунально-побутових об’єктів, на Дніпропетровщині уклали договори з Дніпропетровськгазом на проведення технічного обслуговування газового обладнання та приладів. У ході проведення техобслуговування фахівцями було виявлено та ліквідовано більше 4 тис. витоків газу.

«Технічне обслуговування як ніколи актуальне в умовах війни. Адже наш регіон став прихистком для багатьох тимчасово переселених сімей, які вимушено покинули свої домівки. Багато людей допомагають родинам з постраждалих від війни регіонів, надають їм оселі, в яких певний час не користувалися газовими приладами. Тому важливо потурбуватися про безпеку свого помешкання, та бути впевненими, що немає витоків газу на мережі», - розповідає провідний інженер відділу технічного обслуговування Кам’янського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» Валерій Спірідонов.

Під час обстеження спеціалісти газорозподільної компанії:

  • проводять контроль технічного стану обладнання;
  • перевіряють систему на можливі витоки газу;
  • проводять очищення, змащування, регулювання та інші дії для правильної роботи внутрішніх газових мереж та приладів.

Пам’ятайте, технічне обслуговування внутрішніх газових мереж – питання безпеки кожного споживача. Отримати фахову консультацію або замовити послугу можна у відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та у найближчих 104.ua клієнтських просторах у регіоні.

Дніпропетровськгаз дбає про вашу безпеку!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook