ГоловнаCуспільство

Протягом дня ворог декілька разів поцілив по території Зеленодольської громади

Дев'яносто дев'ята доба героїчного протистояння українців добігає завершення. У Дніпропетровській області цей день пройшов доволі спокійно, хоча без ворожих атак не обійшлося. Про це, підводячи підсумки дня, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Він повідомив, що біля одного з населених пунктів Покровської громади в Синельниківському районі вибухнув касетний боєприпас. 

«На місці рятувальники виявили близько 40 сучасних касетних бойових елементів від снаряду РСЗВ. Днями піротехніки мають їх знищити. Жертв, руйнувань немає», – повідомив Микола Лукашук.

А от вдень та надвечір під ворожим прицілом опинився Криворізький район. 

«Вдень під обстріл потрапила і територія Зеленодольскої громади на Криворіжжі: за межами одного з сіл виявлено ворожий артилерійський снаряд. Також на місці знайдено і один снаряд від «Урагану». 

Надвечір окупанти поцілили вже по населеному пункту знову в Зеленодольській громаді. Там пошкоджено будинки та газопровід. Інформації про постаждалих станом на цю хвилину немає», – написав голова Дніпропетровської обласної ради.

Він наголосив, що країна-агресор, напевно, ще не до кінця усвідомлює, проти кого пішла війною, та додав – Україна переможе.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook