ГоловнаCуспільство

Митців з Дніпропетровщини запрошують подавати твори на премію імені Лесі Українки

Митці Дніпропетровщини можуть отримати премію Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки. Її присуджують за найкращі твори для дітей та юнацтва. Заявки приймають до 1 грудня 2022-го. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«На конкурс приймають роботи, створені протягом останніх трьох років. Ті, що не були відзначені іншими преміями. Визначатимуть кращі літературні та кінотвори, театральні вистави, художнє оформлення книжок», – сказала начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОВА Наталія Першина.

Висувати претендентів можуть творчі спілки, національно-культурні та просвітницькі товариства, видавництва і редакції, вчені ради вишів, асоціації та наукові установи.

Заявки слід надсилати до Держкомтелерадіо за адресою: 01001, м. Київ, 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2. Обов’язково зробити помітку «На здобуття премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва».

Деталі – на сайті. Або за телефоном: (044) 279-59-61.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook