ГоловнаCуспільство

​Своєчасне технічне обслуговування внутрішніх газопроводів – запорука Вашої безпеки

Технічне обслуговування внутрішніх мереж газопостачання є гарантією безпечного споживання газу. Згідно чинного законодавства відповідальність за внутрішні мережі та газове обладнання у приватних будинках і квартирах несуть їх власники.

«Регулярне технічне обслуговування внутрішніх газових мереж гарантує їх безпечну та надійну експлуатацію як у приватному будинку, так і у багатоповерхівці. Для своїх клієнтів АТ «Дніпрогаз» пропонує кваліфіковане виконання робіт з технічного обслуговування внутрішніх мереж», - зазначає директор з капітального будівництва компанії Володимир Ткаченко.

Для проведення ТО клієнт має підписати договір з газорозподільною компанією та після обстеження внутрішніх газових мереж – акт виконаних робіт. Оплатити послугу можна протягом 5 робочих днів у будь-якому банківському відділенні на підставі паперового рахунку.

Підписавши договір на проведення ТО з газорозподільною компанією споживач отримує:

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу,
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів,
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку,
  • перевірка працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах,
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

Замовити послугу дніпряни можуть у 104.ua Клієнтських просторах або через Контакт-центр за номерами: 056 78 78 104 та 067 62 63 104.

АТ «Дніпрогаз» закликає клієнтів подбати про власну безпеку і безпеку рідних та провести технічне обслуговування внутрішніх газових мереж.

Важливо пам’ятати: відчувши запах газу, закрийте газові крани і провітріть приміщення, не запалюйте вогонь, не вмикайте і не вимикайте електроосвітлення і електроапаратуру. Викличте аварійну службу за телефоном 104! Аварійно-диспетчерська служба «Дніпрогазу» працює цілодобово та без вихідних.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook