ГоловнаCуспільство

​Понад 4 тисячі освітян Дніпра долучилися до марафону «Шлях до педагогічної майстерності»

У Дніпрі з ініціативи департаменту гуманітарної політики міської ради відбувся безпрецедентний за організацією та ґрунтовний за наповненням інноваційний методичний марафон «Шлях до педагогічної майстерності». Захід організували і провели на базі комунальної установи «Центр професійного розвитку «Освітня траєкторія», повідомляє прес-служба мерії.

У марафоні взяли участь 4 327 педагогічних працівників усіх освітніх галузей із 154 закладів загальної середньої освіти міста. 

До проведення заходу долучили також понад 1 000 досвідчених і професійних фахівців державних наукових установ, видавництв, організацій галузі культури та спорту, IT-компаній, юридичних установ, учителів і психологів закладів освіти тощо.

Окрім того, до підвищення професійної майстерності освітян долучилися також фахівці Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук, а також вищих навчальних закладів з різних міст України. 

Педагоги активно опрацьовували нові знання, брали участь в освітніх онлайн-панелях, психологічних тренінгах, арттерапії, почули досвід компетентних колег, ділилися практиками та ідеями.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook