ГоловнаCуспільство

Цьогоріч на Дніпропетровщині оновили покриття на понад 30 місцевих дорогах

Цьогоріч в області оновили покриття на понад 30 автошляхах місцевого значення. Нині в роботі ще 7– у Дніпровському, Синельниківському, Новомосковському та Камянському районах. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Приводимо до ладу місцеві автошляхи. Цьогоріч вже відновили понад 1,1 млн кв м дорожнього покриття. Нині техніка працює у чотирьох районах області», – сказав заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Дніпропетровської ОВА Володимир Верхотурцев.

Одну з доріг оновлюють у Дніпровському районі. Місцеві кажуть – чекали на ремонт не один десяток років.

«Стан автошляху був нашим головним болем, мешканці постійно скаржились. Самі вибоїни, у погану погоду взагалі їздити було небезпечно», – розповіла місцева староста Анна.

Через поганий стан автошляху деякі маршрутки навіть відмовлялися ним їхати, додала Анна. А місцеві водії об’їжджали проблемну ділянку іншими дорогами.

«В жахливому стані була дорога. ЇЇ просто не існувало, самі ями. Давним-давно потрібно було ремонтувати», – вважає водій Володимир.

Нині підрядники приводять до ладу найпроблемніші 2,4 км автошляху. Замість латання дрібних ям – ремонтують одразу великими картами, каже начальник ділянки Володимир Кот.

«Дорога була «вбита». Зараз робимо ямковий ремонт. Плануємо оновити до 10 тис квадратних метрів», – сказав Володимир Кот.

Робота кипить. Дорожники знімають старе покриття та укладають 6-сантиметровий шар асфальту.

«Нарешті дорогу приведуть до ладу. Ремонту вона не бачила дуже давно. Раніше, бувало, кружляєш і не знаєш, як їхати. Дивлюсь на ці роботи і душа радіє. Велику справу роблять», – поділився місцевий мешканець Володимир Танасійчук.

Оновлюють в області покриття і на державних дорогах. Цьогоріч привели до ладу понад 96 тис кв м. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook