ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз пропонує клієнтам користуватися електронними квитанціями та виховувати еко-культуру

На жаль, сьогодні війна руйнує все в нашій країні, і екологія не виключення. Ворожі обстріли завдають колосальних збитків та шкоду природі. Ліси, степи та поля – у постійному вогняному полоні по всій Україні, і на Дніпропетровщині. Як результат – погіршення екосистеми. Це привід замислитися.

Уявіть собі – кожне п'яте дерево у світі знищується для виготовлення паперу. Це сумний факт, але у клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» є шанс позитивно вплинути на цей показник. Яким чином? Відмовитися від друкованих квитанцій за розподіл газу, а натомість просто користуватись електронним варіантом. 

За нашими підрахунками: якщо 10 000 споживачів відмовляться від паперових платіжок, це збереже одне середнє дерево. 

Користування друкованими платіжками не екологічно та не сучасно. На щомісячні паперові квитанції витрачаються тони паперу, у той час коли сьогодні існує багато способів дізнаватися про стан розрахунків через інтернет.

Усього три кліки, декілька хвилин, а скільки користі! Аби відмовитися від паперових платіжок на сайті 104.ua необхідно здійснити такі кроки: 

  1. Перейти в особистий кабінет 104.ua і натиснути на три лінії у лівому верхньому куті екрана 
  2. Обрати пункт «Розрахунки» 
  3. Натиснути «Відмовитися від паперового рахунка» у розділі «Рахунок»

У компанії нагадують, що електронні квитанції доступні у будь-який момент в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Їх можна зберегти на комп’ютер чи телефон і переглядати без доступу до інтернету. А за необхідності роздрукувати платіжку будь-коли.

Приєднуйтесь! Збережемо планету разом.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook