ГоловнаCуспільство

У лікарнях області залишаються 3 постраждалих від нічного обстрілу Апостолового

В результаті нічного ракетного удару в Апостоловому постраждали 8 людей. 3 з них зараз в лікарні.  Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської обласної військової адміністрації. 

2 поранених знаходяться в лікарнях Кривого Рогу – вони «важкі». 1 – в медзакладі Апостолового в стані середньої важкості. Ще 5 постраждалих лікуються вдома. 

Нагадаємо, вночі агресор вдарив по Апостоловому 7 ракетами. Навмисно бив по школам. Зруйнував 3 навчальні заклади міста.

«Один із закладів носив ім’я видатного місцевого педагога та науковця Олександра Залужного. Ймовірно ворог вважав, що знищив школу, названу на честь Залужного – Головнокомандувача Збройних сил України», – сказав т.в.о начальника відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Сергій Ковтонюк.

Завали після ракетної атаки розбирають 40 рятувальників, волонтерів та працівників комунального господарства. Працюють 26  одиниць пожежно-рятувальної та комунальної техніки.

В результаті ворожої атаки в Апостоловому пошкоджені і житлові будинки. 

Загалом цієї ночі російська армія обстріляла 3 райони нашої області – Криворізький, Синельниківський та Нікопольський. Вдарили ракетами, ствольною артилерією та РСЗВ. 1 людина загинула.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook