ГоловнаCуспільство

“Дніпрогаз” продовжує роботи по заміні застарілих будинкових регуляторів тиску

З початку року “Дніпрогаз” замінив близько 1,2 тис. застарілих комбінованих будинкових регуляторів тиску (КБРТ) радянського виробництва на сучасні регулятори тиску виробництва італійської компанії Pietro Fiorentini. До кінця року планується встановити ще більше тисячі одиниць новітнього європейського обладнання, повідомляють у прес-службі компанії. 

КБРТ - це газорегулююче обладнання, в якому скомпоновані і незалежно працюють пристрої, що дозволяють автоматично регулювати та підтримувати тиск газу у заданих параметрах. Головна функція КБРТ полягає у зниженні тиску з середнього на низький безпосередньо перед домогосподарствами.

Ключовою перевагою використання регуляторів фірми Pietro Fiorentini є вмонтований всередині фільтр. Він безперервно очищує газ від пилу та домішок. Для споживачів газу це гарантує стабільну та якісну роботу їх газових приладів.

Використання європейських технологій та обладнання в умовах війни стало можливим завдяки європейському вектору розвитку Регіональної газової компанії РГК, під брендом якої працює АТ “Дніпрогаз”.

Працівники компанії продовжують виконувати критично важливі роботи на газових мережах Дніпра та Дніпровського району для безпеки газопостачання та підтримки належної експлуатації газорозподільної системи.

"Ми дякуємо кожному клієнту, який продовжує вчасно сплачувати за розподіл газу. Зараз ваша оплата – це гарантія стабільності функціонування критичної інфраструктури України. За ці кошти фінансуються аварійно-відновлювальні роботи, закуповується обладнання для ремонту мереж, оплачуються податки та праця газовиків",- зазначають у прес-службі компанії.

Сплатити за надані послуги «Дніпрогазу» швидко та зручно можна за допомогою онлайн сервісів 104.ua:

Тримаємо разом енергетичний фронт нашого міста!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook