ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: оновлюємо захист газорозподільних мереж – готуємось до зими

АТ «Дніпропетровськгаз» - підприємство критичної інфраструктури, яке в період війни не припиняло свою роботу. Попри складні умови газовики здійснюють усі поточні регламентні роботи з підготовки мереж до опалювального сезону, щоб у домівках більше 600 тис. клієнтів Дніпропетровськгазу було тепло та затишно.

Нещодавно група ЕХЗ компанії виконала капітальні ремонти анодних заземлень та станцій катодного захисту на чотирьох об'єктах у Нікопольському районі області. 

Загалом спеціалісти Дніпропетровськгазу вже виконали 75% від цьогорічного плану робіт з капітального ремонту установок електрохімзахисту в регіоні. 

Завдяки електрохімзахисту забезпечується нормативний термін служби підземних сталевих газопроводів і усунення найголовнішої небезпеки – наскрізних корозійних пошкоджень і витоків газу через ці пошкодження. 

Усі роботи з критично важливої модернізації газових мереж регіону, ремонтів, реконструкцій проводяться завдяки своєчасній оплаті споживачами послуги з розподілу газу. Така ваша відповідальна громадянська позиція дає можливість вчасно та якісно виконати усі заплановані роботи. 

Працюємо на захист України!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook