ГоловнаCуспільство

Підготуйте свою оселю до опалювального сезону – замовте ТО газових мереж та приладів в АТ «Дніпропетровськгаз»

Надворі вже кінець жовтня і стало прохолодно. Тож власники приватних будинків вже почали вмикати опалення. Для того, щоб споживачі були впевнені в стабільній та безпечній роботі власних газових приладів Дніпропетровськгаз радить проводити технічне обслуговування. Саме тому пан Андрій, власник будинку у Новомосковську, звернувся до відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та уклав договір на проведення ТО.

«До опалювального сезону я готуюсь заздалегідь. І кожного року перевіряю стан внутрішніх мереж і газового обладнання, адже з газом потрібно бути обережними. Фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» приїхали та провели якісне технічне обслуговування. Також ми отримали від спеціалістів рекомендації щодо безпечної роботи газових приладів у приватному будинку. Відтак я задоволений і тепер спокійний за свою безпеку та сім’ї», - розповідає пан Андрій.

Під час обстеження сертифіковані спеціалісти Дніпропетровськгазу: 

  • проводять контроль технічного стану обладнання; 
  • перевіряють систему на можливі витоки газу; 
  • проводять очищення, змащування, регулювання та інші дії для правильної роботи внутрішніх газових мереж та приладів. 

Замовити послугу ТО та отримати фахову консультацію можна у відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та у найближчому до вас 104.ua клієнтському просторі у регіоні. Адреси центрів та контакти за посиланням: http://surl.li/bocnq  . 

Не зволікайте та готуйтеся до зими відповідально. Бережіть себе та своїх рідних!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook