ГоловнаCуспільство

Вже у 63% будинків Дніпропетровщини запустили опалення

Більшість будинків Дніпропетровщини вже опалюється – це 63% від загалу. До кінця тижня тепло включать в усіх громадах області, які підключені до централізованого опалення. Про це розповіли під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

«Більш ніж 62% котелень вже працюють. Опалення з’явилося вже у 63% будинків. Роботи з підключення тривають. Для налагодження циркуляції тепла комунальникам потрібен час. Орієнтовано до кінця тижня запрацює решта котелень», – зазначив заступник голови Дніпропетровської ОВА Максим Беспальчук. 

У містах і громадах, які підключені до централізованого опалення, поступово приєднають абонентів до теплоносія, додав Максим Беспальчук. 

У Дніпрі та Кривому Розі усі котельні працюють. Там увімкнули опалення у більшості будинках та соціальних об’єктах. 

«У Дніпрі усі джерела працюють, аварійні служби укомплектовані. Опалення з’явилося в усіх лікарнях. Понад 2,5 тис будинків отримують тепло. До кінця цього тижня завершимо підключення», – зазначив директор КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради Андрій Клименко. 

«Котельні Кривого Рогу працюють у повному обсязі. Нині усі соціальні об’єкти та понад 80% населення міста отримують тепло. Більш ніж 20 бригад цілодобово працюють, щоб в усіх наших мешканців якнайскоріше з’явилося опалення. Впевнений: до кінця тижня роботи завершимо», – розповів заступник Криворізького міського голови Олександр Катриченко. 

Цьогоріч опалювальний сезон на Дніпропетровщині розпочався 1 листопада.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook