ГоловнаCуспільство

Громадський транспорт на Дніпропетровщині працює попри знеструмлення

Маршрути, що з’єднують райони та міста Дніпропетровщини, працюють без змін. Додаткові автобуси вивели на вулиці обласного центру. Вони тимчасово замінять трамваї та тролейбуси, які застрягли посеред дороги через вчорашнє знеструмлення. Метрополітен у Дніпрі працює у штатному режимі. Залізниця у строю, щоправда, потяги рухаються із запізненням. Про це розповіли під час брифінгу у Дніпропетровській ОВА.

«На автобусні маршрути у Дніпрі додатково вивели 109 машин. Зараз їх 780. Найбільше «посилили» житлові масиви Парус, Перемога, Діївка та Таромське. Вчора там була найбільша проблематика. Сьогодні все стабільно», – зазначив головний спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Іван Васючков. 

Трамваї та тролейбуси працюють частково. На лініях їх 34 та 43 відповідно.

«Працюють трамваї №1, 7 та 17. Серед тролейбусів – №1, 5 та 6. Заживлюємо №10 та 12, – поінформував Іван Васючков. - Запустили дев’ять тролейбусів з автономним ходом. Є можливості для їх підзарядки. Три з них курсуватимуть за маршрутом №7 з інтервалом 30-40 хвилин».

Пасажиропотік у Дніпрі впав до показників вихідного дня. Метрополітен працює у штатному режимі. Вагони рухаються за графіком.

У Кривому Розі всі маршрутні автобуси вийшли у рейси. Електротранспорт працює частково.

У строю і залізниця – поїзди йдуть із запізненням.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook