ГоловнаCуспільство

Філатов: «Дніпро продовжує розвивати медицину. Цьогоріч попри війну місто відкрило 5 амбулаторій»

У Дніпрі продовжують робить все, аби збалансовано підтримувати та оновлювати медичні заклади. Йдеться про приміщення та обладнання не лише багатопрофільних лікарень, а і центрів первинної медико-санітарної допомоги. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Приємно заходити. Меблі замінено. Вбиральні прибрані та охайні. Всюди чистота і порядок. Черг особливих немає», — відгукується про один з таких відремонтованих медцентрів містянка Людмила Борисівна. 

Цей заклад, розташований на правому березі Дніпра, обслуговує близько 75 тис. мешканців. Коштом міста тут відремонтували два поверхи — зокрема й кабінети лікарів. Сімейна лікарка Ілона каже: коли з пацієнтами проводиш більше часу, ніж вдома, затишок на робочому місці має неабияке значення. 

«Це важливо, коли ти приходиш – все новеньке. Мені дуже подобається. Комфортно працювати в таких умовах — незважаючи на обставини, що склалися у нас в країні», — додала лікарка, пояснивши, що цей медзаклад зазнав ушкоджень після ракетних обстрілів РФ. Та нині тут все відновили. 

Зі свого боку, міський голова Дніпра Борис Філатов наголосив — місто і надалі надаватиме всебічну підтримку сфері охорони здоров’я. 

«Я вважаю, що це дуже такий потужний результат цього року, коли ми фактично (ще раз хочу підкреслити) попри стан війни, змогли відремонтувати або закінчити реконструкцію 5 амбулаторій в Дніпрі. Ми і далі працюватимемо в цьому напрямі. Бо це дуже і дуже потрібно нашим мешканцям і нашим оборонцям, нашим захисникам. І надалі міська влада буде всі свої зусилля докладати, щоби ми розвивали нашу медичну сферу».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook