ГоловнаCуспільство

Черговий по місту: директор департаменту ЖКГ проінспектував роботу котельні та перевірив ремонт теплотраси

Котельня, яка подає тепло у будинки Чечелівського та Центрального районів міста, працює безперебійно. У цьому особисто переконався директор департаменту ЖКГ Владислав Грицай. Цю котельню обладнали двома електричними вводами. Тобто, якщо світло вимкнуть у першій групі (згідно з графіками), то котельню можуть перепідключити на другу групу, де світло є. Під час інспекції якраз один із вводів було знеструмлено. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Ми побачили, що усе працює, навіть якщо один із електровводів без світла. Тож завдяки безперебійній роботі цієї котельні та всіх комунальників у понад 190 будинках є постійно тепло», – зазначив Владислав Грицай.

На особливому контролі комунальників – стан теплотрас у Дніпрі: аби всі вони були справні, і тепло доходило до будинків дніпрян. Саме забезпечення комфорту дніпрян – одне із доручень міського голови Бориса Філатова. Тож черговий по місту перевірив роботу аварійної бригади, яка ремонтує теплотрасу.

«Наразі аварійна бригада укріплює стойки теплотраси, аби вона не виходила з ладу, адже тут були пошкоджені металеві опорні конструкції. Крім цього, в нас аварійні бригади забезпечені генераторами, аби під час виїзду вони могли безперебійно усувати пошкодження», – підсумував Владислав Грицай.

Нагадаємо, у Дніпрі продовжує працювати так званий інститут чергового по місту. За дорученням міського голови Бориса Філатова щодня профільні заступники та директори департаментів і комунальних підприємств інформують мешканців щодо різних галузей життєдіяльності обласного центру.

Якщо у вас проблеми з опаленням, звертайтесь за телефоном: 068-144-81-20, з оплатою чи заборгованістю: 095-273-14-84.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook